2008. március 1., szombat

A nagy kérdés, hogy mit tegyünk ha hasfájós a baba!

Nos!
Igen ez közel olyan fontos kérdés, hogy mi volt előbb a tyúk vagy a tojás! (habár azt már megfejtettem, a szer.). Vagy éppenséggel a nő szeszély rejtélye, vagy, hogy miért van örökösödési illeték a világon!
De ez más. A fennt említett dolgok ellen ha akarnánk sem tudnánk tenni, viszont a hasfájás egy gondosan előkészített étrenddel, megfelelő fogástechnikákkal, és különböző kiegészítők használatával már a minimálisra csökkenthető! Egy nagy tévhitet azonban szeretnék mihamarabb eloszlatni, mégpedig, hogy amint sír egy kisbaba az már csak hasfájós lehet!
1., Ő is egy ember, egy már érző lény, ugyan abban nem hiszek, hogy látja az ember az auráját, de meg van a magához való kis esze az biztosan mondható!
2., Mivel ember lélegzik és ha hiszitek ha nem társas lény is, kell,. hogy legyen olyan periódusa a napnak amikor az ember csak vele foglalkozik. Ha ekkor lefektetjük, megmindenféle orvosságot adunk, és kétségbeesésünkben újra mellre tesszük a babát, ne csodálkozzunk, hogy ha egy kissé nyűgös lesz.
3., Igencsak hatással vannak rá a környezeti változások, ez az idő például ami itt van ma debrecenben engem is megvisel, minden bajom! Aludnék de igazán nem vagyok álmos, fáradt vagyok de...... szóval megvisel. Most mit várunk egy 50cm-es teremtménytől őszintén? Mit várhatunk? Semmit reagálást az ismeretlenre.

Akármi is van minden dolog legnagyobb ellensége, a kapkodás és az állandó felvétel! Simogatással, és végighallgatva a sírását, sőt masszírozással elősegíteni a bélgázok távozását, sokkal többre megyünk mint hogy állandóan felkapjuk járkálunk vele ecet.

Ja és egy jó tanács! A közhiedelemmel ellentétben nem minden csecsemő / újszülött hal meg egyből ha ahsra fektetjük őket "bőlcsőhalál"-ban. Ha megpróbáljuk hasra fektetni akkor a szelek is gyorsabban távozhatnak, ez alap fizika!

nA ENYIT mára

csók

Jó babázást, és kitartást mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések: