2008. április 22., kedd

Üzenet!

Ezuton szeretném minden jó kívánságomat küldeni Ronaldinho Gauchó-nak, köszönet a csodálatos 5 évért amit a kedvenc csapatomban töltött, habár az utolsó évek nem teltek el gondok nélkül. A mellékelt videón szereplő srác nevét nem tudom, sem korát sem semmilyen adatait, de egy biztos a videón látható néhány mozdulattal többet tett az FC Barcelonáért a 2008-as évben mint Ronaldinho összesen! Úgyhogy azt kívánom hulljon ki a haja, legyen egy foga és az is fájjon és küldözgesse tudja kinek az aláírt AC Milan -mezét! Takarodjon a picsába!!! és most a video:

2008. április 21., hétfő

2008. április 20., vasárnap

Vitathatatlan tény, hogy az egész idény forog kockán a Manchester United elleni Bajnokok Ligája elődöntőben, s ugyan nem a Barcelona az esélyes a továbbjutásra előzetesen, a játékosok fogadkoznak: mindent meg fognak tenni a továbbjutásért. Ezzel együtt pedig kérik, hogy a közönség teljes mellszélességgel álljon ki mellettük, s a bíztatásukkal talán sikerülhet elérni a célt: bejutni a Bajnokok Ligája döntőjébe.
Ebből az alkalomból a klub élőképpel, zászlókkal, közös jelmondattal, és még tv-s spottal is készül, minden úton-módon hangsúlyozva az egység fontosságát. Az alább megtekinthető spoton négy játékos szól a közönséghez spanyolul illetve katalánul. Eto'o, Valdés, Puyol és Messi mindannyian hangsúlyozzák, hogy szükségük van a segítségre, Eto'ónak személy szerint a gólszerzéshez, Valdésnek a gólmentességhez. Puyol elmondja: ő ugyan nem játszhat, de a nézők szurkolása elengedhetetlen, míg Messi fölszólítása így szól: „Szerdán az önök minden varázslatára szükségünk lesz." A klip végén a teljes csapat maga elé tartja az idézetet a klub himnuszából: „Tots units fem força". Azaz „ha összetartunk, erősek vagyunk."

S ez még nem minden! A klub a várakozások szerint nem csak élőképpel, de rengeteg zászló kiosztásával is arra törekszik, hogy fergeteges hangulat fogadja a Manchester Unitedet a majd' százezer nézővel telített Camp Nouban. Összesen 20.000 katalán zászlócska, azaz „senyera", illetve 36.000 gránátvörös-kék apró zászló talált majd gazdára a meccs előtt. A nézők által kirajzolt élőképen szintén a már említett frázist lehet majd olvasni a barcelonai színek között: „Tots units fem força".

Valamint még a harcra hangoló zenével, illetve számos léggömbbel is igyekszik majd felejthetetlenné tenni az estét a Barcelona vezetése, s amit szervezéssel meg lehet tenni a jó eredményekért, azt valóban meg is teszik. Minden más a játékosokon fog múlni...



Forrás: http://www.eurobarca.hu/


FC Barcelona - Manchester United