2008. február 23., szombat

Napi képek felvételek!

Első kivitel:

És a feledhetetlen kihagyhatatlan videjó!

2008. február 22., péntek

Napi képsorozat!

Apával a Lisszabon beli Fehér Miki (R.I.P) emlékére vásárolt mezben:

De anyával aranyosabb és persze anya egy fokkal jobban s néz ki:

2008. február 19., kedd

Zacsi!

Na közös megeggyezésre mégis megmutatjuk a ménkű nagy bránert:



a videón jól látható a ménkű nagy bráner alatt található hatalmas zacsi is ami a többszöröse az átlagosnak! Egy ideig ennyi!

2008. február 18., hétfő

Na akkor a napi adag!

Itt egy kis napi realese az újabb fürdési attrakcióról de előbb akelés mechanikája / folyamata:


A következő oktatóvidónkon azt láthatják mennyire leszarja a gyermek az ébresztést:


És ha egy üzlet egyszer beindul akkor megy a nyali a fürdés előtt:


Majd végül a vetkőztetés és a játszadozás a kisgyökérrel már készülve a még rettenetes:
(amit egyébként nem értek mármint a félelmet ha egyszer valaki 9 hónapig vízben van szerintem nem kellene fosni a víztől)


És legvégül egy folyamatábra már a fürdetés közben. Az alany nemi szervét direkt elrejtettük a nyilvánosság elől, mert egyrészt emberiségi jogokra hivatkozva nem engedte másrész mivel az ATP masters series és a Grand Slam sorozatok tiltják a meztelenkedést a későbbi bajok problémák elkerülése végett...szóval nem:



na ennyit mára holnap újra jelentkezünk addig is a viszontlátásra és kitartás!

A rémület éjszakája!

Csók!

Életünk legrémületesebb legfárasztóbb éjszakáján vagyunk túl! Nehezebb volt mint a szülés! Vagy nehezebb mint az érettségi / felvételi / jogsi vizsga / vagy a barátokkal való szakítás előtti nap! Borzalmas! ugyanis mi a retkes faszt tudsz csinálni ha az egy hetes baby nem alszik, sír, nem eszik, nem fingik, nem szarik, nem büfizik ecet. Olvashatsz te akármilyen könyvet arról, hogy na hogy kellene. Kipróbálhatsz te annyi fogást rajta amit nem szégyelsz mégsem történik semmi sem! 19:00-től, fél egyik nyomorultság onnantól alvás és evés! Na ennyit a Libero Baby Comfortról, ennyit a gyerek "áldás" ról. 23:00-kor a kezenben volt és közöltem vele amit már régen tudtam: - Nem lesz testvéred! Bocs!

Viktor

Ja és persze a szokásos video a végére amikor még evett:

2008. február 17., vasárnap

Nagyondurva videók!

Tony O'Neill jelenti Manilla-ból!
Eszméletlen durva videókat találtam a gépen amit talán még én sem láttam legalábbi snem nagyon emlékeztem rá, hogy vannak egyátalán:

íme az egyik, kb 2 perccel a szülés után! Már fürdetés de még súly és APGAR előtt!! Kicsitt Alien-es koponya, vagy inkább Pred-Alien-es! De már megy a rinya meg a bal karra feszítés!




Azután rögtön egy másik talán egy perc különbséggel! értelemszerűen ezért a neve a 3 perces, már megfürödve lemérve, megtörölve látszik a ménkű nagy bráner stb.



na szóval egyenlőre ennyi