2008. április 12., szombat

OHOH

2008. április 9., szerda

Minden idők legkisseb költségvetésű és legamatőrebb filmjében játszottam! Aki akar screenshotot szóljon!

Nos!
2008. 04. 10. Hajnalban egy néhány kép ment ki a világhálóra most még készülőben lévő szuperprodukcióbol az "Átverés"-ből! az fstage.com természetesen szeretné a képeket először közölni olvasóival!
A produkcióban egyaránt érdekelt három óriásvállalat (Warner, Universal, FOX) kisvártatva sajtóközleményt adott ki, mely szerint a képek valódiak. Nyilvánosságra kerülésüket vizsgálják.
És rajongóik megnyugtatására utóforgatásokat rendelnek el(mivel a képeken a trilógia második részének igencsak kulcsmomentumait hozták felszínre), ami egyben azt is jelenti, hogy csúszik májusra tervezett a bemutató!
Stábunk a színészeket is szerette volna megszólaltatni, de kérésünkre csak egy valaki, nevezetesen a filmben a maffiavezért alakító Szikszai Viktor volt hajlandó interjút adni, a cikket alul olvashatják:

Fstage.com: - Hogyan fogadta a hírt?

SZ.V: - Őszintén megmondom, meg voltam döbbenve a hír hallatán. Alig pár hét a bemutatóig, és újabb utóforgatások lesznek csak mert valaki eltulajdonított valamit ami nem az övé! Skandallum!

Fstage.com: - Ahogy ön fogalmaz skandallum! viszont a magyar szinkron rádolgozásakor igen kevés ember tudta hol is vannak a nyersanyagok!?

SZ.V: - Ezzel azt sugallja valaki közülünk megpróált szándékosan kárt tenni kenyéradóinak, sőt mi több plussz munkát is csinálva saját magának ezzel? Nem hiszem! Egyenlőre annyi biztos, hogy belső ember volt, de a színészekért és a forgatáson jelenlevőkért kezeskedem!
Fstage.com: - Senki sem vállalta az interjút, csak ön! Miért van ez?

SZ.V: - Tudtommal mindenki vagy forgat, vagy a szabadságát tölti! Többen nem is tudtak az esetről. Magamról annyit, hogy jelenleg egy Tom Cruise főszereplésével idén bemutatásra váró film (Valkerie.- a szerk.) Budapesti jelenteit vettük éppen fel, ezért tartózkodtam itthon. Innen a nagy tájékozottság! A többiekkel beszéltem és mindenki sajtóközleményt ad ki, hogy tisztázhassa magát! Most én is (nevet fel a színész).

Fstage.com: - Nem tapasztalt semmit a forgatások alatt? Valami gyanúsat? Ilyen nagy produkció, ekkora költségvetés, valószínűsíthető Arany Medve és Oscar jelölések...... ezek a forgatások a legnagyobb titokban szoktak zajlani! Nem? Hogyan szivároghatott ki mégis ez a néhány kép?

Sz.V: - Igen hatalmas munka volt. A nyilvánosság teljes kizárásával! De hogy a háttérben mi zajlik arról egy színész nem sokat lát és tud. Nem is az a dolga! Tom (Cruise a szerk.) is mindig azt mondja; Zárkózz be a szünetekben és koncentrálj a feladatra, neked csak ez a dolgod! És én hallgatok rá....... a cikk folytatása az fstage.com-on.



















vol.02




elmaradt képekk, és illusztrációk a rajongóknak!